Objective International: Europese leider op vlak van WMS & MES

Objective International, opgericht in 1996, biedt standaard softwareoplossingen voor de optimalisatie van productie (Manufacturing Execution System) en logistieke operaties (Warehouse Management System). Objective International is vandaag een vooraanstaande Europese Supply Chain Execution aanbieder binnen de maak- en procesindustrie.

Meer dan 250 referenties wereldwijd doen beroep op de Objective-softwaresuite om hun productie en logistiek efficiënter aan te sturen.

De Objective-medewerkers focussen op de toegevoegde waarde voor uw organisatie. Wij leveren meer dan softwareoplossingen. Objective staat garant voor een snelle ROI door slimme oplossingen en een innovatieve aanpak. 

Objective International Corporate video 2017 NL

De Objective waarden

Naast een duidelijk engagement voor een goed bestuur, hanteert Objective vier belangrijke waarden die reflecteren voor wie we zijn en voor wat we staan. Deze waarden zijn professionalisme, klantgerichtheid, vertrouwen en samenwerken. Elke medewerker heeft en beleeft deze waarden als een soort Objective-DNA.

Professionalisme: 

Elke Objective-medewerker straalt professionaliteit uit en werkt accuraat en efficiënt. In onze professionaliteit gaan we steeds op zoek naar het beste voor onze klanten én medewerkers en streven we steeds naar de hoogste kwaliteit voor onze oplossingen en services. 

Klantgerichtheid: 

We 'gaan' 100%  voor datgene wat goed is voor onze klanten. Elke dag stellen we alles in het werk om de wensen van de klant centraal te stellen in ons denken en doen. Hun tevredenheid is onze drive. 

Vertrouwen: 

Wij geloven dat vertrouwen een fundamentele voorwaarde is voor een succesvolle organisatie. We geven het vertrouwen aan onze medewerkers om de juiste keuzes te maken, en vertrouwen erop dat zij steeds open, eerlijk en respectvol zijn naar collega's, klanten en alle belanghebbenden.

Samenwerken: 

Succes ligt in de samenwerking: een samenwerking zowel intern als extern. Zo maken we onze klanten beter en groeit onze organisatie naar een hoger niveau.

Inzetten op Innovatie

Innovatie zit in onze genen. Al 20 jaar lang. We zijn voorlopers, altijd op zoek naar wat beter kan. We zorgen ervoor dat onze mensen mee zijn en mee blijven. Onze medewerkers grijpen de kansen die ze krijgen om zich permanent te ontwikkelen. Doorgedreven marktkennis en -onderzoek gecombineerd met een slagvaardige R&D divisie creëert steeds nieuwe inzichten en effent het pad voor vernieuwende oplossingen en inzichten. Door deze focus op innovatie zijn we in staat om onze klanten steeds de beste oplossing te bieden voor hun doelmarkt en laat het ons ook toe om heel kort op de bal te spelen. 

We beschikken over de beste WMS/MES-combinatie op de Europese markt en willen deze positie nog verder verstevigen. Innovatie speelt hier een cruciale rol in.

Objective 2020: Een ambitieus groeiplan

De groeiplanstrategie ‘Objective 2015-2020’ die we uitgetekend hebben is ambitieus maar realistisch. De nieuwe organisatiestructuur (met de business units Process & Discrete Manufacturing) gekoppeld aan de internationale expansieplannen zorgt voor een interne drive bij onze medewerkers. Omdat we overtuigd zijn dat een inspirerende werkomgeving bijdraagt tot het succes van onze organisatie zijn we in april 2017 verhuisd naar een nieuw hoofdkantoor dat garant zal staan voor creativiteit, collegialiteit en communicatie

De komende jaren zetten we volop in op Groei:
  • Op Geografisch vlak: In onze buurlanden wil Objective verder voet aan de grond krijgen. Naast Nederland worden er ook kantoren geopend in Frankrijk en UK.
  • Op Productvlak: de Objective MES/WMS oplossing wordt nog beter afgestemd op de verschillende verticals binnen Process & Discrete Manufacturing. Daarnaast wordt ook de nodige aandacht besteed aan nieuwe ontwikkeltrends in de markt (cloudoplossing, apps, rapporteringstools,…) zodat we onze nr. 1 positie verder kunnen uitbouwen in de WMS/MES markt.
  • Op Personeelsvlak: Om klaar te zijn voor opportuniteiten en uitdagingen die de komende tijd ons pad gaan kruisen zijn we op zoek naar heel wat nieuwe collega’s.